Wegens een storing is het niet mogelijk om digitaal tickets te bestellen voor de Bosbergtoren. Je kunt je kaartje nog wel kopen bij de lokale ondernemers. Kijk op tickets-en-verkooppunten om te zien waar je alsnog jouw ticket kunt kopen. We werken aan een nieuw ticketsysteem, houd de facebookpagina in de gaten voor updates over de digitale tickets.

Kijk nu nóg verder vanaf de Bosbergtoren

21-03-2018

Je kunt nu nog verder kijken vanaf de Bosbergtoren! Voor €0,50 haal je het landschap nog dichterbij met de verrekijker, die pas is geplaatst.

Eerste huwelijk voltrokken op de Bosbergtoren

14-07-2017

Zaterdag 8 juli 2017 gaf het allereerste echtpaar elkaar het JA-woord bovenop de 33 meter hoge Bosbergtoren! En nee, ze namen niet de lift naar beneden….. We wensen het kersverse echtpaar een heel gelukkig huwelijk toe en hopen dat er nog vele mensen hun voorbeeld zullen volgen.

De torenmeesters van de Bosbergtoren

13-07-2017

Sinds april 2017 heeft Appelscha drie torenmeesters. Het gaat om de heren Bertus Post, Hielke Eizinga en Tjalling  Eizinga. De Bosbergtoren en omgeving wordt door hun onderhouden en daarnaast zijn ze gastheer bij evenementen zoals bruiloften en wandelingen. Tijd dus om deze mannen aan u voor te stellen.

Bertus Post is al ruim 25 jaar werkzaam in het groen bij de Buitendienst van de gemeente Ooststellingwerf. Met veel passie is hij nu torenmeester van de mooiste uitkijktoren van Nederland. Het directe contact met toeristen en plaatselijke ondernemers rondom de Boerestreek zorgt voor veel werk plezier.

Hielke Eizinga is sinds vorig jaar werkzaam bij de  Boerestreek. Met beide handen heeft hij vorig jaar de kans gegrepen om via een participatiebanentraject ervaring op te doen in het groen. Dit is hem goed bevallen, niet alleen het netjes houden van de Boerestreek maar ook het visitekaartje zijn voor toeristen zorgt voor een uitdaging. Inmiddels is het participatietraject voor hem afgelopen en heeft hij een baan.

Tjalling Eizinga is al jaren inwoner van Appelscha maar sinds 22 mei ook werkzaam op de Boerestreek. Via een participatietraject verricht hij nu werkzaamheden in Appelscha. De gebiedskennis van Tjalling is bijzonder groot. Dus voor alle vragen kunt u terecht bij Tjalling.